Cara Nggawe Desain Seni Nail Di Rumah?

Cara Nggawe Desain Seni Nail Di Rumah?

Hot

Tuesday, December 26, 2017

Cara Nggawe Desain Seni Nail Di Rumah?

December 26, 2017 0

Rencana kuku wis dadi kondhang banget saiki lan saben wanita enom liyane kudu ngandhakake garis singgung kasebut supaya dheweke bisa uga katon populer banget! Ing kasus apa wae, ora saben sampeyan duwe energi sing cukup lan semangat kanggo nyedhaki pawon kerajinan pucuk utawa panti asmara lan ngrampungake kualifikasi ing kuku sampeyan. Sampeyan mbutuhake ora kaku babagan sing-sampeyan uga supaya nggawe plans iki ing ngarep-dhasar! Uga, apa maneh-sampeyan ora pengin ngerti lukisan lan pemanfaatan stroke sikat kanggo nggawe rancangan kuku kerajinan. Ana akeh pilihan sing ora kacathet. Sampeyan mung perlu kanggo njaluk lan aplikasi mau. Kene sawetara pancasan kanggo sampeyan mulai karo nggawe kuku rencana ing ngarep.

Nggunakake Nail Art Decals Nail

Stiker Decal, minangka jeneng sing disaranake, adhedhasar kuku kanggo nggawe dheweke apik banget. Sampeyan mung kudu njaluk stiker decals sing nyenengake saka toko panggung lan njupuk sawise pedoman diwenehi ana sing cocok ing bungkus sing ngemot stiker iki. Biasane, sampeyan kudu nyedhiyakake jas sing mbangun, nyelehake decal babagan sampeyan lan nyenengake kanthi cepet ing kuku garing sing resik. Ing pungkasan, sampeyan kudu ngaplikasi jas sing paling apik kanggo ngecet rencana kasebut.

Nggunakna Nail Art Pens

Pena iki minangka cara sing paling ora dituntut kanggo nggawe rancangan kuku. Padha duwe tantangan brush sing diterapake nanging banjur gampang digunaake. Sampeyan kudu aplikasi jas basa lan garing kabeh. Lan sawise iku mung nggunakke rencana workmanship kanthi pitulung pen minangka sanadyan sampeyan nggambar ing kertas utawa ing panggonan liya. Menehi kasempatan kanggo garing lan sawise segel kasebut nganggo jas ndhuwur.

Nggunakna Nail Art Canes

Polimer bumi wis dipanfaatake kanthi akeh prodhuk kuku kanggo nggawe teken karo rencana alluring. Iku kanggo paling dhuwur kualitas dhuwur karo plans seneng. Ukuran sing ana nang endi wae cedhak 1/8 inci (3 mm) lan 1/2-inch (14 mm). Senadyan kasunyatan manawa ukurane cilik, rencana kasebut tanpa cacat. Sampeyan kudu ngetung pinggiran sing cetha lan ngethok potongan saka tongkat iki. Sawetara wong kudu dipanaskan sadurunge ngethok. Sampeyan kudu nglebokake ngethok garis kasebut ing gel akrilik utawa kuku. Padha bisa uga digunakke kanthi kuku resik. Nanging, resik adhedhasar akrilik paling apik nggunakake pamungkas lengket.

Nggunakke Nail Art Kits

Sampeyan uga bisa njaluk piranti kaya sing dilakoni kuas, kuku cemeng ing pirang-pirang warna, perhiasan, perhiasan, rhinestones, lan liya-liyane. Iki kabeh kabeh ana ing unit konfigurasi kuku uga karo tujuan sing sampeyan ora perlu nggoleki wong-wong mau kanthi bebas. Sampeyan banjur bisa nggawe nggambarake kuwat karo unit kasebut.
Read More